15 Kasım 2008 Cumartesi

ISTANBUL YOLCULUGUM VE IKIYE BOLUNMUS PASTAM




Uzunca bir aradan sonra tekrar merhabalar hepinize sizlerden bu kadar ayri kalacagimi hic tahmin etmemistim dogrusu.Bu arayada neler neler sigdirdim.Bir haftaligina Istanbula gittim geldim.Istanbul'da bir hafta ,istanbul kazan ben kepce dolandim durdum.
Alisverisler yapildi , akrabalar ziyaret edildi bu kisacik suredee.Bu arada Dilek le bulustuk Eminonunde, once muhabbet daha sonra yapilan alisveris .Birbirini tanimayan iki insanin hemen birbirine isinmasi kolay degildir ama biz yillardir tanisiyormusuz gibiydik.. Seni yakindan tanidigim icin cok mutluyum Dilek'cim.
Simdi geldim evimdeyim cok sukur ama esimin aldigi dukkanin dekorasyonuyla ilgileniyorum.Ben yokken boyanmis raflar bosalmis anlayacaginiz dukkan birbirine girmis.Bir haftadir sabah cikip aksam donuyoruz .
Nasip olursa ins. haftaya aciliyor,dukkan icin yaptigim cicileri sizlerle daha sonra paylasacagim.
Gelelim yukaridaki pastaya dun yaptigim siparisimdi.Bu pastayi siparis veren bey pastayi ortadan ikiye bolmemi istedi bende boldum sekli kalp seklinde olsaydi bir anlam tasiyacakti ama boyle yuvarlak pastanin ikiye bolunmesine bir anlam veremedim :)ama bu sekilded e guzel oldu degilmi?

9 yorum:

capankizimutfakta dedi ki...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH ISTANBUL............... BEN SANA NE ZAMAN KAVUSACAGIM ???? ABLAAAA BENI NIYE GOTURMEDIN ???????? ISTANBULA HASRETIM NOLUR BENI HAYRINA GONDERSENE, ESIMI BIR TURLU KANDIRAMIYORUM, SEVMIYOR KALABALIK NE ISIMIZ VAR DIYE, NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLUR BENIDE GOTUR.......

Bulbulunyeri dedi ki...

Merhaba,
ziyaretin için teşekkür ederim. Memleket hasretini biraz giderebildiğin için sevindim.
Yeni iş yeriniz hayırlı olsun. Pasta da çok güzel olmuş. Ellerine sağlık.
Sık sık görüşmek dileğiyle.
Sevgiyle kal.

akasyakokusu dedi ki...

Tuba'cım canım hoşgeldin..Ben sana birkaç kere geldim..
Tarihler biraz eskiydi yazmadan gittim.
Hatta hatırlarsan foto makinasının hafıza kartını kaybetmiştik.Bana sen yazmışsın nasr suresini okuyun diye.
Seni aradımdı o zaman cüzdan kaybolanda..cık cık yer yarıldı içine girdi.iki buçu gün dolandım evde hasta oldum resmen.on gündür yoktu ama önemsememiştim tesadüf çıktı biryerden..
o zaman yazmıştım bir arkadaş yazmıştı şu duayı okuyun diye.
sonrada gei geri yorumlara baktım.taa eylülde galiba senin yazdığını buldum.sana geldim o zaman ama çok üzgündüm pek takılmadım burda.son iki üç gündür dolanıyorum ara ara.
ne güzel gezmişsin değişiklik olmuş.İstanbul'a gelmişsin sınır dışı gurbet ben sınır içi gurbet.ne olacak hayatımız böyle.sağlık olsun olsunda yeni dükkanınızda hayırlı olsun müşterisi bol kazancı çok olsun canım..
ciğerli lahana sardım..yanmadan ocağa bakayım :)))
gelirim yine senin linkini ekliyorum hemen..

Hansa dedi ki...

ya aşkolsun çok üzüldüm bende haber bekliyorum bi daha gelirseniz yorum mail atında görüşelim nolur hastalık ciddi değildi ki alt tarafı grip ...
neyse iyi vakit geçirmene sevindim...
Sevgiler...

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Bende senin gibi güzel karakterli bir insan tanıdığım için şanslı hissediyorum kendimi:)
Keşke biraz daha fazla zaman geçirebilseydik
tekrar görüşmek dileğiyle
sevgiyle kal

Adsız dedi ki...

Haber ver şekerim buluşalım ya ben pasta böyle sandım bu aradaiçi kırmızı ya :) Fena da değil farklı olmuş yani :)

Adsız dedi ki...

canım geldin gittin bile :(
kısmet olmadı görüşmek.bu aralarda bizim hayırlı işlerimiz var.kız veriyoruz kız istiyoruz bir telaş ki sorma.sizin dükkan da hayırlı olsun.sende de bir koşuşturma kolaylıklar dilerim.pastada çok güzel olmuş.ellerine sağlık.sevgilerimle

Adsız dedi ki...

Good article, good things, good feelings, good BLOG!

Adsız dedi ki...

Although there are differences in content, but I still want you to establish Links, I do not know how you advice!
Cargo Net