18 Mart 2010 Perşembe

FENERBAHCE PASTASI


1 yorum:

Adsız dedi ki...

Merhaba Efendim. Bloğuma yaptığınız ziyarete ve yazdıklarımızı daha bir anlamlı kılan o güzel yorumunuza çok teşekkür ederim.

Profilinizden diğer bloglarınızı da inceledim, diğerlerinin yanında sadece bu bloğunuzun hem Türkçe, hem de aktif olduğunu gördüm. Hobinizin de pasta yapmak olduğu aşikar.

Danimarka'dan seslendiğiniz de profil bilgilerinizde yer alıyor. Ben de, 1971-1975 yılları arasında Federal Almanya Cumhuriyetinde kalmıştım.

Sizin de Danimarka'da olmanızın mutlaka bir hikayesi vardır.

Şu anda her ne kadar Almanya'ya tekrar dönmek istesem de, aradan geçen zaman benim gitme hakkımı müruru zamana uğrattığı için mümkün değil.

Bayan blogcularımızın birçoğunun blog paylaşımında işledikleri konular; yemek, pasta ve elişi ağırlıktadır. Anne ve çocuk sağlığı ve bakımı ile diğer sanat dallarında olan faaliyet gösterenlerin sayısı da oldukça fazla olmakla birlikte, yemek, pasta ve elişi faaliyeti fark edilecek kadar yoğundur.

Bloğunuzu incelediğim de oldukça güzel pasta tariflerinizin olduğunu gördüm. Bu güzel pasta tariflerini paylaşan elleriniz, emeğinize ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim.

Bayan blogcu arkadaşlarımızdan yemek ve pasta tariflerini işleyenlerin bloglarını sürekli ziyaret ettiğimiz için, her ne kadar biz erkeklerin hobisi olmasa da, bizler de artık bu konuda çok ileri seviyelerde bilgi sahibi olmuş olduk.

Esen kalın.