22 Şubat 2009 Pazar

IYIKI DOGDUN VE IYIKI BENIM KUZENIM OLDUN






Yine arayi actim ve zar zor toparlanarak iste aranizdayim.Bazen acaba blog umu kapasam mi diye dusunuyorum ama icimden bir ses engel oluyor ,yillar sonra yaptiklarimi arsivlemek ve sizler gibi dostlarida kaybetmek istemiyorum dogrusu.
Bu aralar kendimi iyi hissetmiyorum annecigimin vefat yildonumune sadece bes gun kaldi.Ben yedisiymis elliikisi gibi gunlere inanmiyorum batil inanc oldugunu biliyorum.Yapilan hayirlarin veya okunan kuran ve dualarin ölülerin arkasindan her zaman yapilmasi taraftariyim.ins. annecigime hayirli bir evlat olurda onun da amel defterini doldururum.
Neyse gelelim en ustteki cadili pastaya . Yazinin basliginda da anliyacaginiz gibi benim kuzenim birtanem Aysenur'uma ait.Aslinda pastayi yapali cok oldu ama yayinlamak bu gune kismet oldu. Kendisi benim burda tek dayanagim dert ortagimdir .Ne zaman dara dussem imdadima yetisir.Neden cadili pasta dediginizi duyar gibiyim kendisi tatli bir cadidirda ondan . Zaten pastaninda not kismina "TATLI CADI AYSENUR GIRDIGI HER EVE NESE SACAR" yazdim.Birtanem dogum gunun kutlu olsun.Seni cook seviyoruz .

Sevgili capankizi mutfaktave zeyna beni ödüle layik görmusler kendilerine cook tesekkür ederim.Benimde bu ödülü yedi kisiye dagitmam gerekiyormus. Ben ayirimcilik yapmammk icin sayfama gelip bana yorum birakan arkadaslarimin hepsine hediye ediyorum.

Pastalarin fiati na jasmins kager' dan ualsabilirsiniz.

6 yorum:

Bir Dut Masalı - nUnU dedi ki...

PASTALAR HARİKA....
BENDE DOĞUMGÜNÜNÜ KUTLUYORUM KUZENİNİN.
ANNECİĞİNE RAHMETKLER DİLERİM.NURLAR İÇİNDE UYUSUN :(
ÇOK SEVGİLER CNM

Hansa dedi ki...

Canım,kuzeninin doğum günü kutlu olsun nice senelere...Annen için Allah sabrını artırsın...
Bana yolladığın mime gelince bir iki mim daha var bekleyen cevaplıycam küsme sakın....:)):)))
Ben bir sürü insana mim yolladım kimse cevaplamadı :(:(

masalmutfagi dedi ki...

Bu bir tesadüf sanırım ama satırlarınızı okurken keyflendim çünkü yalnız olmadığımı anladım bir kaç hafta önce aynı cümlelerle başlayan bir yazı bende yazmıştım bloguma yani 'acaba kapatsammı blogu'...:))zaman ayıramamak yetişememk insanı bunaltıyor ama sakın kapatmayın yoksa sizin bu güzel paylaşımlarınızı kaybederiz..:))Ellerinize sağlık

Adsız dedi ki...

canim ablam...
yazdigin cümleler ve hakkimdaki samimi düsüncelerin icin cok mutlu oldum. allah razi olsun.
sen SEN olmasaydin, bende BEN olmazdim.. senin bana verdigin deger, benim sana olan sevgimin karsiligidir... seni cok seviyorum..
-pastan icin tekrar cok tesekkür ederim..
sefgilerle cadin ;))

Selma Alkan dedi ki...

merhaba Jasmin ablacim, oncelikle sitemi ziyaret edip birde o guzel yorumunu yazdigin icin cok tesekkur ederim boylece seni bu sekermi seker siteni ogrenmis oldum.. Ben pasta hastasiyim ama senin kiler harika superrrr gorunuyor..Cok marifetli oldugun belli ..siteni sakin kapatmayi dusunme, her zor gunun ardindan iyi gunler gelir ;) ..sevilerimle..

Adsız dedi ki...

Ellerine sağlık yasemincim çiçekli pastana bayıldım doğrusu yemiş kadar oldum görünce:)sevgilerimi yolluyorum..