15 Eylül 2008 Pazartesi

IYIKI DOGDUN IMAN


Bu pastayi kuzenim arkadasi icin yaptirmisti dun ,aslinda rengi mordu ama yine isigini ayarliyamadim makinenin.Asagidaki linki tiklayip seyredin lutfen ben sok oldum kendimden utandim.Daha fazla birsey soyleyip ip ucu vermiyecegim.IYI SEYIRLER.Seyrettikten sonra yorumlarinizi bekliyorum hayirli geceler.
http//www.animaturk.com/films/oku.htm

11 yorum:

Hansa dedi ki...

Evet bu slaytı mail olarak almıştım bi arkadaşımdan bi daha hatırladım iyi oldu ya bilsek iyi olur diimi keşke meal okuma alışkanlığımız olsaa...(olsada okusak :)))

Aynur dedi ki...

Merhabaa

Epey gezindim blogunda daha oncede bakmisdim zaten ama simdi yine bakmis oldum hersey cok guzel.

videoyuda izledim oldukca etkileyici. ama tamamen sifir olmakda ilginc:) insan hic cevap veremeyecek olsa bile biseyler biliyordur yani turiste cevap verebilcek kadar :)

selamlar

www.aynurdantarifler.blogspot.com

capankizimutfakta dedi ki...

beyazla mor cok guzel yakismis, ellerine saglik cok guzel yine, ellerin dert gormesin...

Safiye dedi ki...

bana masil gelmişti bu anamasyon hemen öğrencilerime izletme fikri geldi aklıma.İnşallah biraz büyüsünler izletirim.Zaten çok seviyorlar eğitici videoları..Sevgiler payalaşım için teşk. ederim..

yaban mersini dedi ki...

nefis görünüyor pasta..filmi merak ettim.izlemeye gidiyorum.slmlar.,.

Adsız dedi ki...

canım pastan harika olmuş.bu renkte çok yakışmış pastaya:)
video çok güzel aslında unuttuğumuz birçok şeyi bize hatırlaıtyor.ben seyrederken kendimi sorguladım.mesela bilgisayarın başında namazımın geçmekte olduğunu :(
ALLAH razı olsun.hayırlı ramazanlar

Adsız dedi ki...

Çok güzel olmuş nice seneler Iman'a canım. Videoyu açamadım ben ya :(

Melek* dedi ki...

ay çok etkilendim izlediğim şeyden sağolasın bacım ne iyi yaptın da verdin linki Allah razı olsun pastanda bu videoya uyumlu:) ellerine sağlık

tadınadoyamadım-dilek dedi ki...

Yine harika bir pasta hazırlamışsın.Ellerine sağlık

izledim ama malesef durum bu tubacım:(

Saliha dedi ki...

anımasyonu izledim cok manıdar..cok tesekkurler dua ettım sızıe guzel seylere vesle oldugunuz ıcın..süsleme cok sık..ellerıneıze saglık..

akasyakokusu dedi ki...

Tuba'cım hepside birbirinden leziz mamalar süper görüntüler canım yaa..
ellerine sağlık bakıp bakıp yalandım inan..
üşenmesemde bende yapsam böyle mamalar..offf..
canım evet gerçek diyorum fazlaca yap deprezeye at..çıkarıncada birkaç limon damlası ve yağ ekleyip yeni tadı verebilirsin..yada çıkardığın gibi servise sunarsın.ben geçen öyle yaptım..közlenmiş patlıcan salatasını bile artarsa onuda atıyorum..ilk günkü gibi tazecik oluyor..aslında nohutu haşlamaya üşenmesem yaparımda..eşim pilavı nohutlu çok sever.bolcana haşlayıp dolaba atmalı..sen dene umarım çok memnun kalırsın..sevgilerimle canım.