23 Eylül 2008 Salı

GALATASARAY PASTASI


Pastayi eltimin oglu Yahya'nin dogum gunu icin yapmistim .Kendisi fanatik bir galatasarayli oldugu icin bendende galatasaray pastasi yapmami istemisti.Aslinda pasta orijinalinde forma seklindeydi ama tepsimize sigmayinca kollarini cikarmak zorunda kaldim.Rabbim hayirli omurler nasip etsin Yahyacigim.

7 yorum:

akasyakokusu dedi ki...

tUBA'CIM NEFİS NEFİS GÖRÜNÜYOR.HELEDE GS.Lİ VALLA BİZİM EVDE HERKES FANATİK GSLİ.MAÇ OLUNCA HERKES SARI KIRMIZI GİYİNİYOR.
ELLERİNE SAĞLIK CANIM..HUMUS SANA FEDA OLSUN..ŞU PASTALARI BANADA ÖĞRET..
BİR TAVSİYE HUMUSU FAZLACA YAP..DEPREZEYE AT.LAZIM OLUNCADA ÇIKAR.TAVSİYE EDERİM CANIM.KOCAMAN SEVGİLER BİRGURBETTEN BİR GURBETEEE..

Adsız dedi ki...

selam canım ellerine sağlık pasta süper olmuş.bizimkinlerde gs li.bende eşimin doğum günü için gs li gofretli pasta yapmıştım fanatikleri için çok makbule geçiyor.yahyanın da doğum günü kutlu olsun çanım.hayırlı uzun ömürler dilerim sevgilerimle nilgün

Adsız dedi ki...

FB'liyiz biz olmadı ama. Bu arad şekerim yanlara ne ekledin blogunda yorum yazarken spam pop up açılıyor bu link canım bir göz at yorum paneline istersen http://www.saatchi-gallery.co.uk/adband/pcontent/pauthorise.php

Melek* dedi ki...

yine harika bir pasta ellerine sağlık:)

capankizimutfakta dedi ki...

bu pastayi esim gorse begenirde ben renklerinden pek hoslasmadim:)) yoksa pasta guzel canim :)) ellerine saglik...

angel dedi ki...

HEP BIR ARADA, SEVGI DOLU VE HUZURLU NICE BAYRAMLAR GECIRMEK DILEGIYLE, RAMAZAN BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN! MUBAREK RAMAZAN BAYRAMI TUM ULUSUMUZA KUTLU OLSUN. ALLAH TUM INANANLARA NICE HUZURLU, BEREKETLI BAYRAMLAR NASIP ETSIN.

Adsız dedi ki...

After reading the information, I may have different views, but I do think this is good BLOG!