7 Ağustos 2008 Perşembe

IYIKI VARSIN KARABEY OGRETMEN







Bu pastayi buradaki Turk koleji (hayskole) ogretmenlerinden Karabey 'in dogum gunu icin yaptim.Esi Tulay hanim 'in surpriziydi bu pasta.
Ne diyelim Rabbim hayirli omur nasip etsin ins.Pastanin fiatini 'ni jasminskage blogundan ogrenebilirsiniz.

6 yorum:

Adsız dedi ki...

And also we ensure that when we enter in this specific blog site we see to it that the topic was cool to discuss and not a boring one.

Tuğba dedi ki...

Ellerine sağlık Tubacım,
bir Galatasaraylı olarak pastanın beğendim:)
sevgiler..

gezgincigencler dedi ki...

selam canım

uzun zaman oldu sayfana uğramayalı.biliyorsun tatil bitse bile çabucak atlatılmıyor havası:))en kısa zamanda yenileyeceğim sayfamı.bu arada sen nasılsın çok güzel şeyler yapmışsın ben yokken.hepsi birbirinden enfes.ellerine sağlık canım.
kendine iyi bak

sevgiler

capankizimutfakta dedi ki...

bende bir fenerbahceli olarak pastayi cok begendim. bende esime galatasaray pastasi yapmistim. seninkide sahane olmus ablacim. bende sonunda pasta yapma hobimi is olarak donusturdum. onumuzdeki iki hafta 2 tane pasta siparisi aldim. biri can dostumun biricik kizina biride abimin kizina. simdilik kendi cevremle basladim ama cevremi genisletmek icin girisimlerde bulundum. umarim birgun senin gibi her gun siparis telefonlari alirim. benim icin dua et ablacim, sevgilerimle...

Unknown dedi ki...

Bu gunun feyzi uzerinize,rahmeti gecmisinize,bereketi evinize,
nuru ahiretinize,sicakligi yuvaniza dolsun.
Berat kandiliniz kutlu olsun.

Unknown dedi ki...

: iyi geceler .güzel bir haftaya başlamanı diliyorum arkadaşım http://gonuldenele.blogspot.com http://gonuldeneledokulenler.blogcu.com