28 Ocak 2009 Çarşamba

HAYIRLI OMURLER YASEMIN ,NURCAN MELISA VE IREM








Herkese merhabalar arkadaslar,yine pastalarla dolu dolu geldim. Bu hafta arkadasim Pinar'in kizi nin dogum gunuydu. Bu barbi pastasi Irem'cigime ait.Iremimiz bu cumartesi bes yasina girdi.Rabbim hayirli bir omurle birlikte sevdiklerine bagislasin ins.
Diger pasta ise Melisa hanfendiye ait. Kendileri henúz 3 yasina girdiler,
annesi Gulten hanim'in, bir tanesi olmasi hasebiyle bu pasta ve kurabiyelerde
kucuk hanimefendinin dogumgunu menusunden.Rabbim sevdiklerini bagislasin.
Gelelim asagidaki kahveli pembeli pastaya bu pastada benim gercekten ablam gibi sevdigim ve deger verdigim Ayse ablamin ikiz kizlari Nurcan ve Yasemine ait.Kendileri iki gunde bir siteye ugrayip acaba tuba abla koydumu pastamizi diyerek hayal kirikligi icinde geri ciktilar. Gecikmeden dolayi ozur dilerim Yasemin ve Nurcan'cigim.

18 Ocak 2009 Pazar

BLOGUM 1 YASINDA & IYIKI DOGDUN HATICE





Herkese iyi geceler dileyerek baslayalim.Basliktanda anlayacaginiz gibi bugun blogum 1 yasina girdi.Koca bir seneyi geride biraktik acisiyla tatlisiyla.Bu bir yil bana cok sey ogretti pasta tasarimiyla ilgili kendimi gelistirmeye devam ediyorum.
Yeni seyler ogrenip uygulamak beni cok mutlu ediyor.Sizlerden aldigim guzel yorumlar ve cevremin begenisi beni guzel seyler yapmaya yonlendiriyor.


Gecen sene bugun bana bu blogu acan sevgili kardesim esma 'cigima cok tesekkur ediyorum.Onun vesilesiyle bu kadar yol katedebildik belki cok acemiceydi ama yavas yavas ogreniyorum iste.Eger bir kusurumuz olduysa affola.

Gelelim pastalara yine bir sato pastasi.Aysegul hanimin kizi hatice bir yasina girdi dun.Allah sevdikleriyle beraber hayirli ve mutlu bir omur versin ins.

Yukaridaki papatyali pasta ise, benim canim arkadasim dunya tatlisi NILUFER''IN dogum gunu pastasi. Kizi Funda'nin annesine hediyesiydi. Nilufer'cigim umarim begenmissindir. Rabbim sanada ailenle birlikte hayirli bir omur nasip etsin ins.Pastalarin fiatini ogrenmek istiyorsaniz jasminskage adresinden bakabilirsiniz.Iyi geceler

11 Ocak 2009 Pazar

SEC BEGEN AL PASTALARA GEL PASTALARA




Pastalarin fiatlarini buradan ogrenebilirsiniz.Hepinize iyi geceler diliyorum .

4 Ocak 2009 Pazar

IYIKI DOGDUN EDA




Herkese hayirli geceler diyerek basliyalim soze.Kamptan doneli bir hafta oldu ama uzerinize afiyet ben yine rahatsizlandim.Hal boyle olunca arsivde resimler birikti ama su anda yalnizca bugun siparis olarak yaptigim pastayi yayinlayacagim sizlere aslinda birsey yazmak yayinlamak icimden gelmiyor hepimizin keyifini kacirdi zalimler her zaman oldugu gibi kendilerini gosterdiler yine.Soylenecek o kadar soz varki artik ne soyliyecegimi bilemiyorum.Rabbim yardimcilari olsun o masum insanlarin AMIN.
Pasta yi Nazli hanimin kizi Eda icin yaptim.Eda cik 1 yasina girdi bugun, Rabbim annnesi ve babasina hayirli evlat eyler ins.AMIN